2017. április 28. Valéria napja bejelentkezés regisztráció

img_96x62 Napi szerencseszám
Minden szám sajátos rezgésekkel rendelkezik, és ennek megfelelően egyedi...
img_96x62 Picasso - Rajzolj, alkoss, oszd meg!
Itt az alkalom, hogy kipróbáld hazánk első közösségi rajzprogramját!...

Mikor születtél? Ez a jegy illik hozzád!

Jó ideje keresgélsz, és nem találsz párra... Lehet, hogy a csillagok állása szerint kellene párt választanod? Próbáld ki!
Cikk Küldése e-mail: Küldés
megosztás

Kattints a csillagjegyedre!

 


A Kos és a párja (március 21. - április 19.)

 

A Kos, mivel tűz jegy, gyakran vonzódik más tűz jegyekhez - a Nyilashoz vagy az Oroszlánhoz. Két tűz jegyű ember szerelme azonban általában robbanékony, hacsak a képlet egyéb fényszögei másképp nem mutatják. A Kos jól kijön a levegő jegyekkel - Ikrek, Mérleg, Vízöntő. Egy Föld jegyű partner levezetheti a Kos energiáját. A képletek összehasonlításakor a partner Kosban álló Vénusza vagy Holdja összeférhetőséget jelölhet.

Vissza a csillagjegyekhez »

 


 

A Bika és a párja (április 20. - május 20.)

 

Régi bölcsesség, hogy jobban jársz a sajátodéval megegyező elemekkel vagy a saját elemedet tápláló jegyekkel - ilyen például a víz és a föld kettőse. Ilyen alapon a Bika kompatibilis lehet más föld jegyekkel - Szűz és Bak -, illetve a víz jegyekkel. Gyakran előfordul, hogy végzetesen vonzódik a Skorpióhoz: bár elemeik a föld és a víz révén összeférhetők lennének, kapcsolatuk felszínes.

Vissza a csillagjegyekhez »

 


 

Az Ikrek és a párja (május 21. - június 21.)

 

Felületes szinten az Ikrek természetéből adódóan szinte bárkivel képes megtalálni a megfelelő hangot. Otthonosan mozog más levegő jegyű emberek között, különösen a szintén gyors észjárású Vízöntők között. Jól kijön a Nyilassal is, aki a számos hasonló tulajdonsággal rendelkező poláris ellentéte a Zodiákusban. Ezek azonban ismét csupán általánosságok. Az összeférhetőség vizsgálata céljából fontos az egyéni születési képletek összevetése.

Vissza a csillagjegyekhez »

 


 

A Rák és a párja (június 22. - július 22.)

 

Felszínesen tekintve látszólag a Skorpió és a Halak, a két másik víz jegy tűnik a legmegfelelőbbnek a Rák számára. A Skorpió intenzitása azonban felemésztheti a Rák veleszületett gyengédségét, a Halak kettőssége pedig minden bizonnyal megőrjíti a Rák személyiséget. A föld jegyek - Bika, Szűz, Bak - sokkal jobban illenek a Rákhoz: a Szűz és a Bika hatvanfokos szögben helyezkedik el hozzá képest.

Vissza a csillagjegyekhez »

 


 

Az Oroszlán és a párja (július 23. - augusztus 22.)

 

Jól illik az Oroszlánhoz egy másik tűz jegy, mert hasonló energiaszinttel rendelkeznek, de bármely hatvanfokos szögben - Ikrek, Mérleg - elhelyezkedő jegy is megteszi. Az Oroszlán és ellentéte, a Vízöntő között lévő polaritás erősítheti az Oroszlán öntudatát ott, ahol a legnagyobb sikerekre képes: az egész emberiséget felölelő tágabb világban.


Vissza a csillagjegyekhez »

 


 

A Szűz és a párja (augusztus 23. - szeptember 22.)

 

A Szűz szellemileg vonzódik az Ikrekhez, ám hosszú távon általában nehezen jönnek ki egymással. Első ránézésre szimpatikus lehet a többi föld jegy is, ám a Szűz rövid időn belül rámutat föld jegyű társai hibáira. A Skorpió és a Rák lehet a legjobb befutó, bár víz jeggyel rendelkezik, és odafér a dobogóra még a misztikus Halak is, aki szintén a vizes jellegű csillagjegyek szülötte.

Vissza a csillagjegyekhez »

 


 

A Mérleg és a párja (szeptember 23. - október 22.)

 

A Mérleg olyan barátságos, hogy szinte bárkivel képes megtalálni a megfelelő hangot. Leginkább a többi levegő jegy és még az Oroszlán és a Nyilas illik hozzá. Vonzódik az olyan emberekhez, akikben saját kifinomult ízlésének és esztétikai érzékének tükröződését látja. Előfordulhat, hogy egy föld jegy is képes megfelelő alapot biztosítani számára: egy víz jegy például ellensúlyozhatja a Mérlegből hiányzó áradó érzelmeket.

Vissza a csillagjegyekhez »

 


 

A Skorpió és a párja (október 23. - november 21.)

 

A Skorpió illik a Bikához, mivel e két jegy kiegyensúlyozza egymást, azonban mindkét jegy szilárd, így vitás helyzetben egyik sem enged a másik javára. A Skorpió összeférhet egy másikkal, feltéve, hogy mindketten megértéssel viseltetnek egymás iránt. A Halak és a Rák túlságosan gyenge a Skorpió heves vérmérsékletéhez, kivéve, ha a személyes születési képletek ezt nem jelölik másképp.

Vissza a csillagjegyekhez »

 


 

A Nyilas és a párja (november 22. - december 21.)

 

Mivel tűz jegy, gyakran vonzódik más tűz jegyekhez - a Koshoz vagy az Oroszlánhoz. Jól is illenek egymáshoz, bár kapcsolatuk robbanékony lehet. A Nyilas-Ikrek polaritás természetes affinitást jelöl a két jegy között. Ezek azonban ismét csupán általánosságok. Az összeférhetőség vizsgálata céljából fontos az egyéni születési képletek összevetése.

Vissza a csillagjegyekhez »

 


 

A Bak és a párja (december 22. - január 19.)

 

A Bakhoz képest a Szűz túlságosan elmés és csipkelődő, míg a Bika túlságosan állandó tulajdonságokkal rendelkező jegy, ám mivel közös bennük a föld elem tulajdonsága, általában jól kijönnek a Bakkal. A víz jegyek közül a Skorpió hevessége és a Halak megfoghatatlansága a Bak idegeire mehet. Jól kijön viszont a Rákkal, mert mindkettő kardinális jegy.

Vissza a csillagjegyekhez »

 


 

A Vízöntő és a párja (január 20. - február 19.)

 

Mivel nem jellemző rá az előítélet, a Vízöntő általában szinte bárkivel képes megtalálni a hangot. Különösen vonzódik az intellektuális hasonlóságot mutató emberekhez. A Vízöntőtől hatvan- vagy százhúszfokos szögben elhelyezkedő jegyek éppúgy illenek hozzá, mint poláris ellentéte, az Oroszlán. Ez a polaritás erősítheti a Vízöntő öntudatát ott, ahol a legnagyobb sikerekre képes: az egész emberiséget felölelő tágabb világban.


Vissza a csillagjegyekhez »

 


 

A Halak és a párja (február 19. - március 20.)

 

Nyilvánvaló választásnak tűnik esetében a többi víz jegy. A Skorpió azonban erőfölényben lehet vele szemben, a Rák pedig túlságosan ragaszkodó. Szextil jegyei a Bak és a Bika. Míg a Bak túlságosan korlátozott és földön járó a Halak képzeletének, a Bika minden bizonnyal pontosan megfelel. Az Ikrek szintén összeillő lehet, mivel a Halakhoz hasonlóan változó jegy.

Vissza a csillagjegyekhez »

 A cikket az Alexandra Kiadó Trish MacGregor: Az asztrológia mindentudó nagykönyve ihlette.

Az asztrológia mindentudó nagykönyve az asztrológia rejtelmes, gyakorta meglepő világába vezeti be az olvasót. Miközben legtöbben tudjuk, milyen jegyben születtünk, csupán az újságok és magazinok túlságosan tömör magyarázatainak összefüggéseiben látjuk önmagunkat. Ám ezek a rövidke leírások nem nyújtanak átfogó képet. Az asztrológia segítségével betekintést nyerhetünk abba, hogy kik is vagyunk valójában, és miként teljesedhetünk ki életünkben. Trish MacGregor ebben a könnyed hangvételű könyvben hasznos információkkal szolgál mindarról, amit az asztrológiai képletről tudni kell.

A könyv ára: 1999,- Ft
A könyvet megrendelheted! »

 


Szerző: Viki
2009-02-08 14:40:00
Címkék: kos, bika, ikrek, rák, oroszlán, szűz, mérleg, nyilas, skorpió, bak, vízöntő, halak, horoszkóp , bolygók, csillagjegy, duálpár, holdcsomópont, karma
cikkajánló

Feliratkozás hírlevélre

e-mail cím: