2017. április 28. Valéria napja bejelentkezés regisztráció

img_96x62 Szerelmi orákulum
A szívügyek szinte mindig, mindenkit foglalkoztatnak: a facérok és...
img_96x62 Ementaly
A sajton minden játékfordulóban egy újabb lyuk jelenik meg. A feladatod,...

Ha ezt elolvasod, sosem felejted el, miért a gyűrűsujjunkra kerül a jegygyűrű!

Egy többezer éves írás szerint minden ujjnak megvan a jelentése, és egy egyszerű gyakorlat arra is rávilágít, hogy milyen szoros kötelék (lehetne) a házasság.
Cikk Küldése e-mail: Küldés
megosztás

A bölcs kínaiak szerint a hüvelykujjunk a szüleinket jelképezi, a mutatóujj a testvéreinket, barátainkat szimbolizálja, a középső ujj pedig saját magunk megfelelője. A gyűrűsujj a szerelem és házasság megtestesítője, a kisujj pedig a gyerekeinké.

De vajon miért pont a gyűrűsujjra kerül a gyűrű az eljegyzésen, majd az esküvőn? Ez egyáltalán nem a véletlen műve, mint mindennek, ennek is oka van! Fordítsd egymással szembe a tenyeredet, a felső ujjpercek szorosan simuljanak egymáshoz, de a Téged jelképező középső ujjakat hajlítsd be - úgy, ahogy a képen is látod!

 

  •  Most nyisd szét a hüvelykujjakat - látod, a szüleinknek nem kell a halálunkig velünk élniük, fontos részét képézeik ugyan az életünknek, de nekik is megvan a saját útjuk, amin járnak. Zárd össze a hüvelykujjakat!
  • Most nyisd szét a mutatóujjakat - látod, a testvérek, barátok is pótolhatatlanok az életünkben, de nekik is megvannak az álmaik, amiket meg kell valósítaniuk. Zárd újra össze a mutatóujjakat!
  • Most nyisd szét a kisujjakat - látod, idővel a Te gyerekeid is kiröppennek, hogy megtalálják a boldogságukat, ami csak a legritkább esetben köti őket a szülői házhoz. Zárd újra össze a kisujjakat!
  • Most pedig próbáld meg szétnyitni a gyűrűsujjadat! Látod, ez a kötelék szétszakíthatatlan, és a régi bölcsek ezért gondolták úgy, hogy erre az ujjra kell kerülnie a hűséget és állandóságot megtestesítő jegygyűrűnek.

 

LÁTTAD MÁR NYEREMÉNYJÁTÉKAINKAT?

 

 

Szerző: Candy
Forrás: Internet
2012-03-18 15:00:00
Címkék: házasság, esküvő, jegygyűrű, eljegyzés, gyűrűsujj, ujjak szimbolikája, ujjak jelentése
cikkajánló
4 tipp, hogy felforrósítsd a hangulatot a hálószobában!

4 tipp, hogy felforrósítsd a hangulatot a hálószobában!

Sok pár arról panaszkodik, hogy a hosszabb együttélés, az esküvő és a gyerekvállalás után elhalványul a vágy kettőjük között. Legyetek újra szenvedélyesek!

A nászúton lettem szerelmes - de nem a férjembe! 18+

A nászúton lettem szerelmes - de nem a férjembe! 18+

A férjemmel éves együttjárás után kötöttünk házasságot. Én 27 éves vagyok, ő pedig most lesz 30. Megismertem egy másik férfit, és elvesztettem a fejem.

Ranschburg Jenő az anya-lánya kapcsolatról

Ranschburg Jenő az anya-lánya kapcsolatról

Az a szoros kapcsolat, amely kora gyermekkorban kialakul anya és lánya között, sok vonatkozásban erősebb, mint a fiúgyermekek esetében.

Feliratkozás hírlevélre

e-mail cím: