2017. április 28. Valéria napja bejelentkezés regisztráció

img_96x62 Picasso - Rajzolj, alkoss, oszd meg!
Itt az alkalom, hogy kipróbáld hazánk első közösségi rajzprogramját!...
img_96x62 Szerelmi orákulum
A szívügyek szinte mindig, mindenkit foglalkoztatnak: a facérok és...

Fürdőzz féláron! Megmondjuk mikor, hol!

Az idei február nagyon kegyes hozzánk, hisz nem kevesebb, mint 24 órát ajándékoz, mielőtt átlépnénk az első tavaszi hónapba.
Cikk Küldése e-mail: Küldés
megosztás

Csak négyévente fordul elő, hogy egy nappal több időnk van az életet kihasználni, boldognak lenni. Miért ne ünnepelhetnénk ezt a napot testet-lelket megújító fürdőzéssel? No persze nem a fürdőkádi ejtőzésre gondolunk, hanem igazi kiruccanásra, az ország számos pontján megtalálható fürdőhelyek egyikére.


Az idei február nagyon kegyes hozzánk, hisz nem kevesebb, mint 24 órát ajándékoz, mielőtt
átlépnénk az első tavaszi hónapba.

 

Magyarország fürdő-nagyhatalom, számos jótékony hatású forrás táplálja legtöbb fürdőnk, uszodánk vizét. Erről az idén mindenki személyesen is meggyőződhet, hiszen február 29-én az ország számos fürdőjében ELSZÖKNEK AZ ÁRAK!

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére, 50%-os akciókkal várják a lazítani, kikapcsolódni vágyó vendégeket. A legtöbb fürdőben féláron válthatók belépőjegyek, de sok létesítmény masszázs- és szauna szolgáltatásokat is kínál 50%-os kedvezménnyel február 29-én.

 


Hogy az országban mely létesítmények, milyen szolgáltatásokra érvényesítik az 50% kedvezményt, megtalálhatod a www.furdoszovetseg.hu weboldalon!

Szökj ki bármely fürdőbe ezen a napon, az eredmény garantált lesz, hisz szinte észrevétlenül úszhatsz át a borús télből a virágos tavaszba!

 

Szerző: Elixír
2016-02-17 16:00:00
Címkék: fürdő, termálfürdő, fürdőzés
cikkajánló

Feliratkozás hírlevélre

e-mail cím: