2014. április 20. Konrád, Tivadar napja bejelentkezés regisztráció

img_96x62 Szerelmi orákulum
A szívügyek szinte mindig, mindenkit foglalkoztatnak: a facérok és...
img_96x62 Napi szerencseszám
Minden szám sajátos rezgésekkel rendelkezik, és ennek megfelelően egyedi...

Így néz ki az élő Barbie és Ken - Durva fotók!

A szőke szépség szinte minden kislány szobájába beteszi a lábát, ám csak kevesekben ébred vágy arra, hogy olyanná váljanak, mint műanyag játszótársuk.
Cikk Küldése e-mail: Küldés
megosztás

Az ukrán Valeria Lukyanovát felnőttként is megbabonázta Barbie szépsége és a hús-vér ember testfelépítéséhez képest torz alakja, ezért a 21 éves lány véget nem érő plasztikai műtéteknek vetette alá magát. Valeria nem bánja, hogy rengetegen támadják a külseje miatt: az sem tántorította el a beavatkozásoktól, hogy csaknem egymillió eurót kellett kifizetnie értük, és igen erős fájdalommal jártak együtt. Hogy a lehető leginkább hasonlítson az 1959-ben debütált Barbie babára, megműttette a mellét, a fenekét, az orrát és a száját. Többszöri zsírleszívást rendelt el elsősorban a hasáról, és egyesek szerint a bordáiból is „lefaragtatott”, hogy darázsdereka lehessen. Valeria ezzel szemben azt állítja, hogy kizárólag a génjeinek köszönheti 47 cm-es derékbőségét, azt azonban nem tagadja, hogy jégkék kontaktlencsét visel, és rendszeresen jár hajdúsításra.

 

Úgy tűnik azonban, rosszul viseli a kritikát. A legnagyobb internetes videómegosztó portálon közzétett videóüzenetében ugyanis azt állítja, hogy az őt támadók mind ugyanazt szajkózzák, ahelyett, hogy személyes véleményt alkotnának róla. Fájlalja, hogy hivatalos weboldalát egyikük sem keresi föl, mert ha így tennének, tudnák róla, hogy tehetséges énekesnő, és gyakran vesz részt műsorvezetőként űrutazásról szóló előadásokon, workshopokon. Úgy véli, a legtöbben megfeledkeznek arról is, hogy ő keményen megdolgozik a megjelenéséért: nem iszik alkoholt, nem dohányzik, nem eszik húst és az egészséges életmód elkötelezett híve – mindezt bizonyára kevesen tudnák betartani a rosszmájúak közül.

 

 

Hivatalos Facebook-oldalán több mint 685 ezer követőt tart számon, és rendszeresen publikál magáról fotókat (olyanokat is, amelyeken hozzá hasonló „Barbi barátnőkkel” pózol), sőt videókat is, amelyekben sminkelni tanítja a rajongóit. Sok kételkedőt ezek a felvételek sem győznek meg, és úgy gondolják, hogy az élő Barbie nem létezik, mindössze jól felépített átverésről van szó, ami nem jöhetett volna létre a bravúros képszerkesztő programok nélkül. „Ha Valeria Lukyanova tényleg létezik, egészen biztos, hogy rengeteg műtéten esett át” – mondja a hús-vér Barbie fotóit tanulmányozva Malcolm Roth, az Amerikai Plasztikai Sebészeti Társaság elnöke, majd hozzáteszi, hogy az igazán jó plasztikai sebész nemcsak a páciens kérésére fokuszál, hanem figyelembe veszi személyes indíttatásait és érzelmi érettségét is. A szakember ezért sem nézi jó szemmel, hogy Valeria csak azért fekszik kés alá, hogy minél jobban hasonlíthasson egy műanyag babához.

Ahogy a babaszobában, úgy a való életben is létezik az élő Barbie párja, Ken. A 33 éves Justin Jedlica New Yorkban él, és az elmúlt 10 évben közel 90 plasztikai műtéten esett át azért, hogy olyan lehessen, mint Ken. A legnagyobb gondot az orra átszabatására fordította, állítása szerint ötször is megoperáltatta, mert mindig túl nagynak és karakteresnek érezte, ő viszont nem akarta alább adni a tökéletesnél. Legfőbb vágya, hogy a többi testrészét is kifogástalannak lássa, ezért újabb plasztikai műtéteket tervez. Azoknak, akik arra biztatták, hogy szikék helyett inkább rendszeres sporttal formálja a testét, azt válaszolta, hogy az edzés unalmas és szükségtelenül fárasztó, ő inkább a sebészek arany kezére esküszik.

 

Tovább ovasnál?

 

Az Elixír magazin márciusi számában még több meghökkentő átalakulásról olvashatsz a Test ölt a vágy című cikkben. A Fókusz-rovatban a titkos vágyakról kérdeztük neves szakértőinket, az Egészség rovatban pedig a test különböző pontjain kialakuló - és sokszor rendkívül zavaró - viszketésről írunk. Klassz receptekből, havi asztrológiai előrejelzésből, aszcendenshoroszkópból és holdnaptárból most sincs hiány! Keresd az újságosoknál a legfrissebb Elixírt! Ha kedvezményes áron szeretnéd olvasni a magazint, lapozd fel a Digitális Elixírt, ami mindössze 330 Ft-ért rendelhető!

 

Szerző: Candy
Forrás: www.elixir.hu
2013-03-03 18:00:00
Címkék: Barbie, Barbie-hasonmás, élő Barbie, Ken, élő Ken, plasztika, plasztikai műtét, plasztikai sebészet, szike, átalakulás
cikkajánló
Újratervezés - Interjú Dr. Kárász Tamás plasztikai sebésszel

Újratervezés - Interjú Dr. Kárász Tamás plasztikai sebésszel

A szuperhősök és bombanők korában sokan égnek a vágytól, hogy a lehető legtökéletesebb külsővel rendelkezzenek.

Téli esküvő? Igen!

Téli esküvő? Igen!

A legtöbben a május és szeptember közötti időszakban szeretnék kimondani a boldogító igent, pedig a téli esküvőknek is megvan a varázsa.

5 tipp téli madáretetéshez

5 tipp téli madáretetéshez

A tőlünk északabbra fekvő, mostohább téli klímájú területek madarai közül sok számára Magyarország jelenti a telelőterületet.

Feliratkozás hírlevélre

e-mail cím: