2014. július 30. Judit napja bejelentkezés regisztráció

img_96x62 Napi szerencseszám
Minden szám sajátos rezgésekkel rendelkezik, és ennek megfelelően egyedi...
img_96x62 Szerelmi orákulum
A szívügyek szinte mindig, mindenkit foglalkoztatnak: a facérok és...

5 pikáns szextitok, hogy a mennyekbe repülj az élvezettől 18+

Elképesztően sok olyan nő jár közöttünk, aki még soha sem élt át orgazmust szex közben. Azoknak, akiknek ez nehézséget okoz, érdemes leleplezni néhány titkot!
Cikk Küldése e-mail: Küldés
megosztás

1) Éjjel-nappal szex!

Ez persze nem azt jelenti, hogy 24 órán keresztül kell gyűrögetni a lepedőt a beteljesülésért, hanem azt, hogy a szex bizony nem kizárólag a szeretkezést foglalja magába, hanem a flörtölés, incselkedés, kedveskedés is beletartozik. Lepd meg a párod egy erotikus üzenettel, gyűrj a zsebébe egy kis cetlit, amire ráírod, mennyire kívánod, biztos fellendíti a fantáziáját!

 

2) Az orgazmus magabiztossá tesz!

Akik rendszeresen csúcsra jutnak az ágyban, sokkal elégedettebbek a testükkel, jobban ismerik a saját testüket és tisztában vannak a vonzerejükkel. Ez igazán kellemes mellékhatás, érdemes minél többet tréningezni, hogy Te is erre a szintre juss!

 

 

3) Mondd ki, mit akarsz!

Azok a nők, akik nem szégyellik megosztani partnerükkel, hogy mit szeretnek az ágyban, sokkal könnyebben élveznek el, mint azok, akik hagyják "sötétben tapogatózni" a férfit. Ne szégyellősködj, mondd ki Te is, hogy hogy szereted! Meglátod, párodnak is tetszeni fog, hogy tudod, mi kell ahhoz, hogy szárnyakat kapj!

 

4) Ne légy maximalista!

A szex akkor is lehet élvezetes és örömteli, ha nem jutottál el a csúcsra. Nem kell mindenáron kielégülni: ha egy-egy alkalommal nem jön össze, és "csak" a kedvesed testi közelségét élvezed, már az is rengeteg boldogsághormont termel a szervezetben.

 

5) Nem a méret a lényeg!

A szexuálisan kielégült nők egyetértenek abban, hogy a férfiak ügyessége nem a péniszük méretétől függ. A nagyobb szerszámmal megáldottak sokszor túl magabiztosak és nem fordítanak kellő gondot az előjátékra, a partnerük babusgatására, míg a kisebb péniszű férfiak mindent megtesznek, hogy kárpótoljanak a méretbeli különbségért.

Szerző: Candy
Forrás:
2011-06-29 16:00:00
Címkék: orgazmus, élvezet, kényeztetés, nemi szerv, előjáték, behatolás, petting
cikkajánló
Női ejakuláció - Te is képes vagy rá! 18+

Női ejakuláció - Te is képes vagy rá! 18+

Sok férfi álmodozik róla, hogy párja olyan gyönyört éljen át, hogy az orgazmust ejakuláció is kísérje. Legtöbbjük mégis borzasztóan meglepődne, ha megtörténne!

Lenyeled vagy kiköpöd? 18+

Lenyeled vagy kiköpöd? 18+

Igen, azt... Sok nőt elriaszt a gondolat, míg mások örömmel teszik ezzel is még élvezetesebbé az együttléteket. Egy biztos: a pasik számára izgató, ha lenyeled!

5 fontos különbség férfiak és nők között, ami miatt meghiúsulhat az aktus 18+

5 fontos különbség férfiak és nők között, ami miatt meghiúsulhat az aktus 18+

Sok buktatója lehet a szerelmes összebújásoknak. Íme az 5 leggyakoribb, ami miatt úgy érezheted, nektek bizony ez nem fog menni... Olvass és okulj!

5 pikáns tipp, hogy Te legyél az orálkirálynő! 18+

5 pikáns tipp, hogy Te legyél az orálkirálynő! 18+

A férfiakhoz nem a gyomrukon keresztül vezet az út, hanem kicsit lejjebb kell keresgélned... Eláruljuk azt is, hogy repítsd a mennyekbe a párod!

6 erotikus tipp, a tuti szextázisért! 18+

6 erotikus tipp, a tuti szextázisért! 18+

Hiányérzeted van a szexualitás terén? Nehezen érsz el az orgazmusig? Szuper szexre vágysz? Íme, 5 tipp, miképp léphetsz a kéj birodalmába, s színesítheted örömszerzési forrásaidat!

Feliratkozás hírlevélre

e-mail cím: